Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

​Vælg sprog:         

Låt din nästa fest vara en fest till sjöss

MS Pernille hälsar dig och din verksamhet välkomna ombord – det perfekta stället att hålla firmafesten, möten, konferensen och andra arrangemang m.m.

Eller när ditt privata arrangemang ska vara något utöver det vanliga; Sundsbussarna är det perfekta stället som kan anordna en födelsedagsfest, barndop, konfirmation, bröllop eller jubileum.

Att hålla sitt arrangemang hos oss innebära att det bjuds på en annorlunda miljö med en fantastisk utsikt över vattnet och den Svenska och Danska kusten. Vi erbjuder en unik upplevelse som vi sätter ihop efter dina önskemål och behov.

På dagtid seglar vi enligt vår tidtabell mellan Helsingborg och Helsingör. Här finns det möjlighet att låna en av våra salonger men inte hela skeppet.

Det finns möjlighet att hyra hela skeppet och segla vart du vill måndag - torsdag efter kl. 19.30 och söndagar efter kl. 18.30.

Fredagar och lördagar har vi levande musik ombord och seglar enligt vår tidtabell till 21.00. Om du önskar att kombinera ditt arrangemang med vår levande musik är det en möjlighet.

Plats ombord

Nedre salong - 60 ätande gäster

Övre salong - 70 ätande gäster

Mat och dricka

Ät mat från Sundsbussarnas egna kök eller låt oss sätta ihop en meny från våra samarbetspartners i Helsingborg och Helsingör.

Det finns inte möjlighet att själv ha med mat och dryck.

Ring eller skicka ett mejl till oss i god tid innan ditt arrangemang. Dels kan vi reservera plats till dig och vi kan "skräddarsy" ditt arrangemang som kommer göra en stor succé.

​Följ oss på Facebook för nyheter och händelser

Skriv till oss​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Sundbusserne Danmark

Færgevej 24

3000 Helsingør

Tlf.: +45 53 73 70 10

E-mail: info@sundbusserne.dk

​Sundbusserne Sverige

Gamla Tullhuset - Hamntorget

252 21 Helsingborg

Tlf.: +46 42 21 61 61

E-mail: info@sundbusserne.dk

För bokning, matbeställning och övriga frågor

Tfn (från Danmark): +46 42 21 61 61

Tfn (från Sverige): 042 21 61 61

Ring under perioden på: 10.30 - 15.30​

- eller ring evt. til en af vore Terminaler direkte.